Покупката на зимни обувки не може да бъде прибързано – особено ако прекарвате много време на открито през зимата. Такива обувки трябва да са издръжливи, водоустойчиви и най-вече – топли! Мъжките зимни боти с връзки отговарят на всички тези характеристики. Проверете защо те са най-добрият избор за зимата.

Ако обичате практичните решения за ежедневие, вече сте попаднали на правилното място!

Мъжки зимни боти – удобството преди всичко

Този вид обувки определено не са от елегантните модели, по-скоро любителите на спортния стил, които искат да се придържат към casual стайлинга си и през зимата. Външния вид на обувкие за сняг може да не хареса на всеки, но ако става въпрос за термалния комфорт, зимните боти нямат равни на себе си. Търсите си зимни обувки за костюм? Прочетете статията по темата.

Тези обувки всичко дължат на дебелата подплата. Обувките за сняг определено ѝ дължат характерната си, масивна форма. И допълнително те са много по-удобни от всички зимни обувки.

Топло, още по-топло…

Мъжките апрески с подплата са идеален избор при ниските температури. Подплатата може да бъде изработена от филц, овча кожа или друг по вид кожух. Топлата стелка също ще подобри термоизолацията. Висококачествените материали, от които са направени повечето модели мъжки апрески Ви осигуряват комфорта, че ще ги ползвате с години. Технологиите, използвани за създаването на тези обувки, от своя страна ви гарантират водоустойчивост и предпазват краката ви от намокряне.

2379

Мъжките апрески са изключително удобни и практични за зимния сезон – убедете се сами!

Важен фактор е как са съединени двете части на обувката – саята с подметката. Винаги избирайте шитите модели, по простата причина, че лепилото винаги може да не издържи прекомерната влага.

Мъжки обувки за сняг – обувки за след ски

Голям фен сте на ски-спусканията и си търсите обувки, които да можете да обуете преди и след ските? Апреските са идеалният вариант. Не само защото са топли и непромокаеми, но и – в повечето случаи – имат противохлъзгаща подметка, която гарантира добро сцепление със заснежените или заледени повърхности.

Знаете ли, че…?

Първите апрескинаричани също муклукиса носели инуитите от Гренландия, Канада, Аляска и Сибир. Обувките са били ушити от рениферска или тюленска кожа.

Ако търсите зимни обувки, които ще носите не само за ежедневие, а искате да ви послужат и за зимни походи при по-трудни условия, изберете си апрески над глезена. Те са по-топли. А за да ви бъдат по-удобни изберете апрески с велкро лепенки или с връзки. Благодарение на това, снегът няма как да влезе в обувките.

Успях ли вече да ви убедя, че мъжките апрески са чудесни за зимата? Голям избор от зимни мъжки обувки ще намерите на сайта obuvki.bg! Но ако все пак избраният от Вас модел не Ви допадне, имате възможност за безплатно връщане обратно в магазина в рамките на 30 дни.

Автор

Agnieszka Ślęzak

Въпреки че спортните обувки и високите токчета не си пасват едни на други, точно тези видове обувки са сред любимите ми. В гардероба ми имам предимно черни дрехи и множество облекла с флорални мотиви. В личен план съм фенка на черния хумор, обичам животните и филмите на Куентин Тарантино.

Оригиналният текст на статията е преведен и адаптиран за нуждите на блога на obuvki.bg от Хенрика Рупов.