Американската звезда, активистка и икона на стила Ева Лонгория създаде линия обувки в сътрудничество с eobuwie. Обувките на високи токчета, сникърсите и сандалите – подписани с името на актрисата от „Отчаяни съпруги“ – възхищават с женствената си чувственост. Разговарям с Катажина Бермес, бдителната реализаторка на цялото предизвикателство, относно създаването на уникалната колекция.

Как изглеждаше реализацията на сесията в Лос Анджелис, и дали Ева Лонгория е имала своите настроения? Прочетете интервюто, за да научите за задкулисните подробности!

Как изобщо се стигна до сътрудничеството на линия: eobuwie-Eva Longoria? На кого е била идеята, и – което е най-важно! – как Ева Лонгория е реагирала на това предложение?

В eobuwie.pl (*към която принадлежи obuvki.bg) наблюдаваме отблизо промените на пазара на обувки. И въпреки, че на пазара доминират спортните обувки и сникърсите, забелязахме, че много жени търсят по-женствени обувки – подходящи за работа, среща с приятели или разходки. Така се роди идеята да се създаде колекция, адресирана до съвременните жени! Жените, които едновременно изпълняват много житейски роли, като във всяка от тях искат просто да се чувстват комфортно, като същевременно искат да поддържат класа и стил.

Решихме да поканим за сътрудничество звезда, чийто стил отразява нуждите на нашите клиенти и която активно изпълнява различни житейски роли. Ева Лонгория много положително се отзова на нашето предложение за създаване на колекция от дамски обувки и ни засипа с идеите си.

3842

В колекцията с подпис Eva Longoria най-важни са обувките на ток.

Ева Лонгория – според мнението на много журналисти – се счита за една от „най-малко маниерните звезди на Холивуд”. Можеш ли да ми разкажеш, как премина съвместната Ви работа? Лесно ли беше или не мина без компликации?

Тя ни изненада със своята енергия и старание! Винаги подготвена и точна, тя знаеше точно каква колекция от обувки иска да създаде и как да я съобщи на света. Тя даде 200% от себе си на снимачната площадка, беше трудно да “я догоним”. Ева е силна личност и много професионално подхожда към работата си, но не ѝ липсват чувство за хумор и дистанция.

Ева Лонгория обожава да се отдава на своите страсти. Доколкото ми е известно когато е отваряла ресторанта си, лично е избирала дамаските и фактурите на завесите. Доколко се ангажира с проектирането на обувките с нейна марка? Подсказваше ли цетове или имаше предложения за материалите?

Признавам, че не познавам кулоарите на това кулинарно приключение, но съм в състояние да повярвам в това! Ева е силно ангажирана във всичко, което прави. Всеки модел е обстойно оценяван от актрисата от гледна точка на актуалните модни тенденции, избора на материали, височината на тока, детайлите, изработката… Няма място за случайности! Актрисата с желание избира моделите от собствената си колекция за ежедневните стилизации, които можем да видим на нейния Instagram.

Както лесно можем да забележим, новосъздадената колекция чак кипи от… женственост! Обувките олицетворение ли са на ежедневния стил на Ева Лонгория? Разкри ли пред Вас, кой е любимият ѝ модел?

Ева знае как да си играе с модата, да черпи от различни тенденции, но ги интерпретира по свой собствен начин. Ризите и добре скроените сака тя перфектно комбинира с чехли с изчистена, но изтънчена кройка. Пролетен тренч комбинира с еспадрили, но най-често можем да я видим със сандали на висок ток. Ева лично избра моделите за фотокампанията и беше очевидно, че се чувства добре в тях.

Въпреки, че в колекцията доминират обувките на висок ток, имаше и място за удобни сникърси и еспадрили. Какъв беше замисълът при създаването на асортимента; трябваше ли той да бъде универсална оферта адресирана до всички жени? В крайна сметка, Ева Лонгория е комбинация от Перфектната домакиня и Преуспялата жена.

Звездата отдава голямо значение на качеството на материалите и изработката на обувките, а в същото време иска обувките да са правилно профилирани и удобни за носене. Цялата колекция силно се свързва с ежедневния стил на Ева Лонгория – дизайните са оригинални, но приглушени и елегантни. Според мен това е малко послание за всяка от нас: ей, заслужаваш да се чувстваш красива в различни ситуации. Забавлявайте се с модата, нека тя подчертава Вашия стил и Вашата личност.

Ева Лонгория е безспорна икона на стила. Знаеш ли кой е вдъхновение за нея самата – Виктория Бекам, с която е приятелка?

Стилът на Ева е естествен, женствен, понякога с доза непринуденост. Мисля, че тя няма нужда да копира някогонейната сила се излъчва отвътре. По-скоро Ева е инспирация за своите приятелки, как да използват нови модели и да ги носят по различен и не банален начин.

Как мислиш, какво означава тази съвместна работа за полската марка? Виждат ли се вече първите ефекти?

Още в първите дни колекцията беше добре приета в Полша и в чужбина, така че сме изключително щастливи. Клиентите харесват дизайните, хвалят изработката и питат кога ще се появят следващите модели. От началото на март колекцията от обувки Eva Longoria се продават и в интернет магазина за premium мода − modivo.bg, който принадлежи на същата група.

3843

От ляво на дясносребристи обувки EVA LONGORIAсандали с цирконии EVA LONGORIAчервени сандали EVA LONGORIAобувки с отворени пръсти EVA LONGORIA

Имаш ли чувството, че постигнахте нещо немислимо, че преминахте някаква граница? Това е първата толкова сериозна съвместна работа не само в рамките на фирмата, но и за цялата страна.

Такава е именно компанията eobuwie.pl – не се страхуваме от предизвикателства и винаги сме една крачка пред другите. Преминахме технологичните граници, прилагайки иновативната система за сканиране на стъпалата esize.me. Въведохме модерна формула на магазините, където обувките се поръчват по таблети. * Време е за пробив в областта на модата и сътрудничество със звезда от големия формат!

* за сега само на полския пазар

Достатъчно е само да погледнем снимките в Instagram на холивудската звезда, за да забележим, че тя самата лично “дава тласък” на промоцията. Нещо повече, тя е моторът на цялата колекция! Какво е чувството да се види таговете на eobuwie и modivo на профила на Ева Лонгория – трогателност, радост?

Ева е лице на новата колекция – с любопитство следя с какво ще съчетае следващия модел обувки, и каква нова стайлингова идея ще покаже. За мен е голямо удоволствие да работя с човек, който влага толкова много в това, което прави и вярва в резултатите от тази работа.

Ще ни споделиш ли нещо по-специално иззад кулисите? Как изглеждаше реализацията на сесията в LA – случи ли се нещо забавно или всички се стараеха да бъдат сериозни?

 

Ева е много професионална – тя се появи преди подадения час на снимачната площадка и беше трудно да се убеди да си вземе почивка от работата. Тя е опитна актриса и модел, така че позирането за снимки не ѝ създаваше и най-малки затруднения. Тя бързо намери общ език с фотографката Малгожата Турчинска и беше много любезна с целия екип. Изпитахме момент на ужас, когато нашата колежка се сблъска със стъклената градинска врата. За щастие никой не пострада и снимките спряха само за миг. След това целият екип се шегувахме с тази ситуация.

Интересно ми е, как Ти се чувстваше там? Притеснена ли беше или на пълен chill out?

Още в началото исках да осъществя този проект в Холивуд, защото Ева Лонгория за мен е синоним на американската мечта – талантлива актриса, грижовна майка, активна жена. Фотосесията записва различни моменти от деня й, различни емоции. Това е една история за силна, самоосъзната жена, която се чувства добре във всяка ситуация и вдъхновява другите за действие. Водя имидж кампании за eobuwie.pl от 7 години, но това беше първото ми сътрудничество със звезда – за щастие Ева не изгражда дистанция около себе си, тя е мила, конкретна и открита за всякакъв вид сътрудничество.

3844

От ляво на дясноmetaliczne sneakersy EVA LONGORIAsandały na szpilce EVA LONGORIAsandały na słupku EVA LONGORIAzłote espadryle EVA LONGORIA

Какво мислиш за Ева, как я оценяваш? Мислиш ли, че може да бъде добра приятелка? Има ли своите капризи?

Тя е много креативна, отворена към хората и разговорлива. Знае точно какво да очаква и работи усилено за това. Тя е силна личност – това може да се забележи по стойката на тялото ѝ или по ръкостискането ѝ. Като всъщност не изгражда дистанция около себе си.

Би ли ходила с обувките с марка Eva Longoria? Кой модел особено ти хареса? Мен лично ме впечатлиха ажурните сандали и чехлите.

Имам вече 2 чифта! (смях). Имам слабост към обувките, но се опитвам да купувам само тези, които наистина ми трябват. В момента имам в гардероба си чифт сандали на високи токчета и чехли с марката Ева Лонгория. Това са обувки, които „създават тоалета“.

3845

Ажурните чехли Eva Longoria изкушават с елегантността си.

Как мислиш – дали съвместната работа ще завърши с една колекция? Или това е само начало на едно ново приключение? След обувките ще се появят чанти, портфейли…

Колекцията е много популярна, така че е по-скоро едно начало на съвместно приключение. Засега сме фокусирани върху обувките, които адресираме към жените, които осъзнават своите нужди и от всички възрасти.

Ще споделиш ли с нас, кой определи цените на обувките? Честно казано очаквах да бъдат по-високи. Все пак става въпрос за Ева Лонгория!

В действителност цените не са прекомерно високи, особено като се има предвид качеството им и името, което стои зад цялата колекция. Затова Ви подканвам да посетите сайта obuvki.bg и modivo.bg. Момичета, няма време за чакане!

3846

От ляво на дясно: сандали с цвят розова пудра EVA LONGORIA, жълти чехли EVA LONGORIA, златни чехли EVA LONGORIA, бели чехли EVA LONGORIA

3847

Катажина Бермес − Marketing Communication Manager в eobuwie.pl. В ежедневие ръководи творчески екипи и проекти в областта на маркетинговата комуникация. Обувките са голямата ѝ слабост.

Автор

Agnieszka Bednarek

Аз съм естетка и ентусиаст на нетрадиционните комбинации и кубинките. Признавам максимата на Салвадор Дали - "основата на всички победи е... облеклото!" Всеки ден изследвам тайните на шивачеството и плетивото. Определям това, което е неопределено.

Оригиналният текст на статията е преведен и адаптиран за нуждите на блога на obuvki.bg от Хенрика Рупов.

Този сайт използва бисквитки (cookies), с цел осигуряване на услуги с най-високо качество. Ако продължавате да ползвате този сайт, Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки. повече информации

Този сайт използва бисквитки (cookies), с цел осигуряване на услуги с най-високо качество. Ако продължавате да ползвате този сайт, Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.

Затвори