Независимо дали ще отидете на почивка тази година или определено не сте планирани никакво пътуване, слънчевите очила са аксесоар, който си струва да имате в чантата си. Ако обаче ви е скучно с класически авиатори, кръглите очила или wayfarer-ите, не забравяйте да прочетете авторсия ми списък с най-модерните модели слънчеви очила за сезон пролет-лято 2020.

Гарантирам ви, че в този списък няма да намерите скучни модели слънчеви очила за лятото.

Слънчеви очила за сезон пролет-лято 2020: със синджирче

Този тренд можете да вързвате с майка си или баба си, които носеха очила със синджирче, за да могат да носят очилата на шията. Не си мислете обаче, че поради тази причина такива очила са демоде или остарели. Точно обратното! Очилата със синджирче са един от топ моделите за сезон пролет-лято 2020. Ако обичате аксесоари с бижутериен външен вид, тези очила със сигурност ще ви допаднат.

Слънчеви очила за сезон пролет-лято 2020: с фантазе наушници

В своите колекции за сезон пролет-лято 2020, най-знаменитите дизайнери нееднократно се съблазниха от модата в стил древен Рим или древна Гърция. Ефект на този тренд са не само асиметричните рокли на едно рамо, но също слънчевите очила с „резбовани” наушници. Някои модели напомнят резбите на колоните и пиластрите от антично време. Как ви харесва този тренд?

Слънчеви очила за сезон пролет-лято 2020: с рогови рамки

Модата на винтидж стила продължава, а дори най-големите марки за облекла се стараят да въвеждат в колекциите си такива елементи от гардероба, които изглеждат като купени на ретро базар или взети от шкафа на баба. Един от тези елементи са слънчевите очила с рогови рамки. Най-добре такива много тесни като от 90-те или много големи.

Слънчеви очила за сезон пролет-лято 2020: геометрични и големи

Щом като вече стана въпрос за големите очила, както сигурно знаете, те са на мода още откакто Одри Хепбърн ги носеше с кърпа на главата. Този сезон обаче си заслужава да изберете такива, които не само закриват голяма част от лицето, но и са с оригинална форма и цвят на стъклата. Геометричните големи очила бяха един от хитовете на уличната мода по време на парижката седмица на модата.

Слънчеви очила за сезон пролет-лято 2020: с тясна форма

Слънчевите очила с тясна форма са абсолютният хит сред модните модели за сезон пролет-лято 2020. Ако искате да изглеждате като приятелка на Бела Хадид или Кайли Дженър, определено трябва да ги имате. Изберете си винаги модерния черен модел, с цветни стъкла или с неонови рамки, и летния ви стайлинг няма да бъде скучен.

View this post on Instagram

@parisfashionweek

A post shared by The Style Stalker (@thestylestalkercom) on

Слънчеви очила за сезон пролет-лято 2020: с бели рамки

Слънчевите очила с бели рамки, напомнящи ретро стилистиката, са любимия модел не само на Мерилин Монро и pin-up girls, но и на съвременните трендсетърки и фешънитки. Този тип очила изсветляват лицето и придават неповторим характер на стилизациите. Ако обичате ефектни аксесоари, помислете си дали да не си купите слънчеви очила с бели рамки.

Автор

Ewelina Gajoch

Почитателка съм на висшата мода, но в ежедневие избирам вечния френски стил, вдъхновен от парижките инфлуенсъри. В личен план съм любителка на изкуството и по-специално на творчеството на Едуард Хопър, далечните пътешествия и Хари Потър.

Оригиналният текст на статията е преведен и адаптиран за нуждите на блога на obuvki.bg от Хенрика Рупов.