През зимата най-удобни и надеждни са т.нар. трекинг обувки. Всичко това се дължи на изключителните им качества: те са отоплени, с дебела и стабилна подметка с грайфер и солидни връзки. Допълнително те са изключително модерни – носени от всички модни трендсетъри по цял свят. Разгледайте популярните модели дамски трекинг обувки и се убедете сами, че удобството върви ръка за ръка с добрия стил.

Следвайки тренда на логоманията, всички обувки cа топ – класическите и трекинг моделите. Вижте сами, кои модели най-много отговарят на вашия стил.

Обувки Fila – зимният вариант на популярните сникърси

Марката Fila вероятно свързвате най-вече с последно нашумелия модел на ugly сникърсите Disruptor. Този модел “даде” на бранда втори живот, а трицветната буква „F” можете да видите на краката на такива звезди като Емили Ратайковски и Риана. Ако обичате да сте топ, изберете за зимния сезон трекинг обувките от Fila. Имате за избор множество цветови варианти, а най-популярните са класическите два цвята в случая – жълтите и черните.

Стилистите съветват

Ако през по-голямата част от годината носите маркови сникърси, зимните обувки от Fila са идеалният избор за Вас. Тези спортни трекинги ще пасват на повечето ви дрехи.

903

Избирайки дамски обувки Fila ще бъдете в крак с новата (траеща вече няколко сезона) модна тенденция, т.нар. логомания.

Дамски обувки Timberland – класиката в жанра

Обувките Timberland са едни от тези евъргрийни, които си струва да имате в гардероба си. Причините са много, но най-важните от тях са:

  • те са универсални и изключително модни вече от няколко години;

  • тези трекинги са водоустойчиви, спокойно стават за сняг, без да има нужда да се опасявате, че ще намокрите чорапите си;

  • Подметката е с противохлъзгащо ходило и е изработена от високосцеплителна гума;

  • Кожата е естествена и изключително трайна, затова можете д ги носите години наред.

Ботите Timberland отиват на много стилизации: като започнем от кежуалните до елегантните. Значи, ако си търсите солидни и винаги топ обувки, които да ви служат с години, избирайки обувките на марката Timberland, няма да се разочаровате. Не се ограничавайте да носите ботите Timberland само със спортни обувки. Можете да ги носите в супер стилен вариант с рокли.

View this post on Instagram

It’s boot season now. #Timberland

A post shared by Timberland (@timberland) on

Зимни обувки New Balance

Със сигурност много добре познавате любимата марка сникърси на Стив Джобс. New Balance е изключително популярна. Обувките са удобни, а множеството модели чак не могат да бъдат запомнени. Но знаехте ли, че марката има и зимни обувки? Бранд като този, който създавайки обувки провежда научни изследвания, освен че са удобни обувките имат положително влияние върху пазенето на равновесие. Освен това, зимните варианти са подплатени с полар и имат допълнителни гумени върхове, благодарение на които са по-устойчиви срещу механични повреди.

904

Популярният модел на дамските боти NB – инспирация са трекинг обувките, които са хита на сезона.