Rebel е мода за бунтарите. Тези, които, както казва американският фотограф Бил Кънингам, се отнасят към дрехите като към оръжие. Акцентирайте върху индивидуалния си стил като въведете обувки с характер в гардероба си. Никога не сте имали кубинки? Крайно време е да промените това!

Откажете се от конвенционалните решения и застанете срещу mainstream-а. Обожавате да привличате вниманието? Крещете с това, което носите!

Обувки в стил rebel?

Тежки! Бунтарките по избор не се интересуват от килограмите. Кубинките, масивните боти или biker boots (рокерските обувки) им позволяват да стъпват по-смело по земята и по този начин да предизвикват уважение. Вашият характер е съчетание на две стихии – елегантната жена и еволюционистката? Имам идеално стайлингово предложение за Вас! Чифт високи ботуши с връзки с ефирна флорална рокля и кожено тип рокерско яке. Завършете комплекта с оригинална боцманска шапка и покорявайте улиците със самочувствие! Повече за това как да използвате този модел в женствените стилизации можете да прочетете в тази статия.

5583 5584

Обувките на марка QUAZI са идеален вариант за нежни жени с характер.

Кой Ви идва наум, когато мислите за бунтарките в модата? Аз се сещам за Вивиан Уестууд – промоутърката на съвременната пънк мода и Кейт Мос, която Vogue нарече “бунтарка по природа”. Позволете ми да Ви разкрия една тайна: ако искате да изглеждате нонконформистично, изобщо не Ви трябват тежки обувки. Е, можете дори да носите обувки на токчета; единственото нещо, което има значение, е с какво ще ги съчетаете. За да бъдете модерно bad girl, съчетайте високите кубинки с животински принт с любимите на Одри Хепбърн панталони тип цигара, кожено яке и петниста риза. Завършете стайлинга със стилна малка чантичка на кръста и класическа френска барета.

Запомнете!

Rebel или бунтарката се проявява не само в дрехите, но и в начина, по който възприемате света. Истинските бунтарки имат както стил, така и гордост и смелост.

5585

Сандали SCHUTZ и чантичка Eva Minge – винаги в бунтарски стил.

Ако все още не можете да се вдъхновите за този стил Ви предлагам да чуете песента на американската пънк банда Bikini KillRebel Girl.

Звезди в бунтарски стил

Rebel е харесван стил от всички звезди. Със сигурност го свързвате с канадско-френската звезда на поп музиката Аврил Лавин. Тя най-често обува класически спортни обувки Converse с висока сая. Кецовете съчетава с топ в рок стил и карго панталони – смело можем да кажем, че ефектът е УАУ.

Повече идеи как да носите спортни обувки над глезена можете да намерите в тази статия.

Днешната бунтарка в модата със сигурност е Ванеса Хъджънс (на времето звезда на Дисни!), както и Джиджи Хадид. Напишете в Instagram хаштаг #rebelgirl и се вдъхновете от техния моден стил. Понякога си заслужава да бъдете бунтарка в модата, дори и само затова да потренирате малко силата на характера си!

Автор

Agnieszka Bednarek

Аз съм естетка и ентусиаст на нетрадиционните комбинации и кубинките. Признавам максимата на Салвадор Дали - "основата на всички победи е... облеклото!" Всеки ден изследвам тайните на шивачеството и плетивото. Определям това, което е неопределено.

Оригиналният текст на статията е преведен и адаптиран за нуждите на блога на obuvki.bg от Хенрика Рупов.