Есенният и зимният период е време, в което си струва да положите усилия, за да се погрижите за здравето на Вашето дете. Топлото яке, шапката и шала са от съществено значение, но важно е също какво носи детето у дома. Тъй като настинките често започват от измръзнали крака, снабдете детето си с топли детски пантофи, които не само ще топлят краката му, но и ще предпазят детето от падане по време на игра.

Проверете топлите предложения за пантофи за момченца и момиченца, които ще са подходящи за студените дни.

Топли пантофи за момиченца

При избора и на топли пантофи за момиченца, на първо място вземете под внимание възрастта. Най-добър избор за най-малките са закритите обувки с велкро лепенки, за да не се изхлузват от крачето по време на игра. По-големите малчугани ще харесат пантофите с нахлузване – нали няма да има нужда да се навеждат, за да ги обуят.

Освен ако не купувате на дъщеря си топли пантофи като подарък-изненада, позволете ѝ да избере модела с Вас! В крайна сметка трябва да ѝ бъде приятно да ги носи. Изключително популярни са тези с формата на животинки или с мотиви от приказките (мисля, че няма момиченце, което да не предпочете да има пантофи с мотив от Замръзналото кралство).

Предложения топли пантофи за по-малки момиченца:

2597

От ляво горе: пантофи UGG, пантофи UGG, пантофи Superfit и пантофи Gioseppo

Предложения топли пантофи за по-големи момиченца:

2598

От ляво горе: пантофи UGG, пантофи EMU Australia, пантофи GIOSEPPO и пантофи EMU Australia

Пантофи за момченца, които да топлят

Избирайки топли пантофи за момченца, следвайте горните напътствия. Затворените пантофи ще са добър избор за най-малките, а моделите с нахлузване за по-големите, които ще оценят удобното им обуване.

Доста често (но не винаги!) момченцата не се интересуват от мода и това, което обличат. Ако вашето дете е от тях, изберете прости модели пантофи в неутрални цветове. Но тези момчета, които си имат любими герои, интересуват се от спорт или коли, със сигурност ще харесат точно тези модели пантофи – с апликации.

Предложения за топли пантофи за малки момченца:

2599

От ляво горе: пантофи UGG, пантофи Superfit, пантофи GIOSEPPO и пантофи Superfit

Идеи за топли пантофи за по-големи момчета:

2600

От ляво горе: пантофи Bundgaard, пантофи Emu Australia и пантофи CROCS

Експертите съветват:

Освен на дизайна и вътрешната подплата обърнете внимание на подметката на детските пантофи. Колкото е по-грапава, толкова по-стабилни ще бъдат пантофите.

Искате да купите есенни или зимни обувки на детето си? Прочетете нашите съвети в статия, от която ще научите много практични съвети по темата.

Автор

Ewelina Gajoch

Почитателка съм на висшата мода, но в ежедневие избирам вечния френски стил, вдъхновен от парижките инфлуенсъри. В личен план съм любителка на изкуството и по-специално на творчеството на Едуард Хопър, далечните пътешествия и Хари Потър.

Оригиналният текст на статията е преведен и адаптиран за нуждите на блога на obuvki.bg от Хенрика Рупов.