Зимата вече отминава, затова си струва да започнете да подготвяте гардероба си за пролетта. Преди обаче да започнете пазаруването за идния сезон, проверете какво ни предлагат най-големите световни модни къщи. Трендовете са много разнообразни: Ботега Венета предлага чехли тип mules на ток, а Армани геометрични токчета. Какво още?

Нека обувните трендове за пролет-лято 2020 бъдат инспирация за Вас, прочете тази статия, за да научите какви обувки да си търсите идния сезон.

„Обновеният” тренд за пролет-лято 2020: чехли mules на ток

Чехлите тип mules бяха на мода миналата пролет, но този сезон най-актуални ще бъдат моделите на токче. Могат да бъдат с открити или закрити пръсти, всичко зависи от Вашия вкус. Свой вариант на тренда представи (една от най-нашумелите за момента) модни къщи Ботега Венета. Интересно дали този модел ще се превърне в истински хит, точно като високите обувки на квадратчета на марката? В obuvki.bg ще ги намерите в по-евтин вариант!

Един женствен тренд за пролет-лято 2020: високи обувки с каишка около глезена

По време на модните ревюта за предстоящия сезон бяха представени високи обувки с декоративна широка или синджирена каишка около глезена. В колекцията на Хелмут Ланг – австрийски дизайнер – сандалите имат тънки каишки по стъпалото и широки около глезена. Модна къща Шанел също представи подобни обувки, които още имаха типично женствени декоративни панделки.

Повече по темата, как да носите обувки с каишка около глезена, можете да научите от друга моя статия.

Пролетната колекция на Хелмут Ланг представи нашумелия в последно време модел Бела Хадид.

Дизайнерът Прабал Гурунг от своя страна представи обувки на ток с масивни каишки, достигащи над глезена.

При Шанел, както обикновено на първо място беше женствеността.

Един доминиращ тренд за пролет-лято 2020: обувки с квадратни върхове

Ако в предишния сезон не сте се убедили да обувате обувки с квадратни върхове, тогава ще имате възможност да го направите тази пролет. При представянето на модните тенденции за пролет-лятото 2020 този дизайн обувки се появи почти навсякъде! При обувките с равна подметка, високите токчета, сандалите и ботушите. Как да укротим тази все още контроверсна модна тенденция според мнозина почитатели на модата? Вижте как го правят най-добрите дизайнери.

Квадратните върхове са основен елемент от пролетната колекция на Donna Karan New York.

Модна къща Balenciaga често шокира с проектите си. Трендът за т.нар. square toe, в неен вариант е както винаги… оригинален.

Футуристичен тренд за пролет-лято 2020: геометрични токчета

Модните асиметрични рокли и изпъкнали чанти трябва да отиват по стил на обувките, затова по време на представянето на модните тенденции за пролет-лято 2020 дизайнерите представиха най-различни по вид токчета с различни геометрични форми. Обли, квадратни, а дори с лого на марката, това е само част от идеите на дизайнерите в този контекст. Такива обувки се появиха в колекциите на Маноло Бланик (подобни обувки на ток ще намерите в нашия магазин!), Симоне Роша и Армани.

View this post on Instagram

@xeniaadonts

A post shared by Moeez Ali (@moeez) on

https://www.instagram.com/p/BoLvi8rA-Fm/3084

Обувки на ток GINO ROSSI, обувки UNITED NUDE, обувки UNITED NUDE.

Надявам се, че вече се чувствате вдъхновена и вече знаете какви обувки ще носите през пролетта и лятото на 2020. От друга статия на нашия блог ще научите каква бижутерия ще се носи този сезон.

Автор

Patrycja Stasiak

Редовно следя модните тенденции от модните подиуми. Вдъхновявам се от стила на Виктория Бекъм и Кари Брадшоу. В гардероба ми най-много място заемат обувките на висок ток и ботушите. Друга моя страст освен модата е визажът. В личен план съм почитателка на природата и колоезденето.

Оригиналният текст на статията е преведен и адаптиран за нуждите на блога на obuvki.bg от Хенрика Рупов.