Балът е веднъж в живота! Трябва да бъде незабравим, затова бързам да Ви дам няколко съвета. Имате ли си вече мечтаната рокля и обувки? Значи е време да помислите за аксесоарите! Проверете, каква чанта ще Ви бъде не само удобна, функционална, но и супер фешън.

Минималистичната чанта тип портмоне или оригинална чантичка през рамо? Вижте, какъв модел да изберете!

Каква чанта ще бъде най-доброто допълнение?

Твърди се предимно, че чантата трябва да пасва по цвят или на роклята или на обувките. Но това също напоследък търпи промяна. Ако се чувствате добре в монохроматични стилизации – тази опция е за Вас. Червена рокля и контрастни − черни или бели − аксесоари са т.нар. класика в жанра.

2306
2307

Черната вечерна чанта Guess и червената на марката Liu Jo изкушават с външния си вид.

Последно време по червените килими на мода са стилизациите total look. Винаги можете да опитате да съчетаете рокля и чанта в един и същи цвят. как Ви допада тази идея за един по-различен абитуриентски стайлинг?

Преглед на чанти за абитуриентски бал

Търсейки идеална чанта за абитуриентския си бал, ръководете се не само по цвета, но и по размера ѝ. Елегантните вечерни модели са малък формат. Винаги актуални са класическите тип портмоне с коланче за китката. Добра опция са също − малко по-големите − кръгли чанти куфарчета или чантите през рамо.

Важна информация

Преди да решите окончателно каква чанта искате да изберете, помислете какво искате да сложите в нея. Ако Ви стига да съберете само пудрата, червилото и телефона, купете си плик чанта. За тези от Вас, които винаги имат по-големи нужди препоръчвам чанта с формата на куфарче.

2308

Кръглата чанта на марката Eva Minge ще събере всичко необходимо.

Със сигурност ще се съгласите с мен, че най-хубави са кожените чанти. Те не само са елегантни, но и трайни. Моделите от естествена лицева кожа – матова или лачена − ще Ви послужат за много специални тържества. Универсални варианти са черните и бежовите варианти.

Кои са последните писъци на модата?

Ако обичате да следите новостите от света на модата, със сигурност знаете, че този сезон изключителен хит са чантите с монограм. Моделите с повтарящото се лого намарката са вездесъщи в колекциите на Guess и Louis Vuitton.

2309

Раницата с монограм на марката Guess ще привлече вниманието на всички околни.

За да разнообразите балната си стилизация и тя да добие малко разкош, изберете си чанта със сребърна или златна брошка. На любителките н добрия стил проепоръчвам моделите на квадратчета или с намачкан ефект.

Знаете ли вече, каква чанта ще вземете със себе си на абитуриентския си бал? Страхотно! В случай, че още си нямате подходящи удобни и красиви обувки за абитуриентския бал – прочетете друга наша статия на тази тема.

Пожелавам Ви да получите короната на кралица на бала!

Автор

Agnieszka Bednarek

Аз съм естетка и ентусиаст на нетрадиционните комбинации и кубинките. Признавам максимата на Салвадор Дали - "основата на всички победи е... облеклото!" Всеки ден изследвам тайните на шивачеството и плетивото. Определям това, което е неопределено.

Оригиналният текст на статията е преведен и адаптиран за нуждите на блога на obuvki.bg от Хенрика Рупов.