За всяка стилизация различни по цвят обувки на ток? – несбъдната мечта! Ами акоимате само три чифта, но супер универсални? Нищо не Ви пречи да го направите! Проверете какви цветове обувки да изберете, за да отиват на всяка стилизация.

Както гласи позната на всички вече максима – понякога по-малко означава повече. Базирайте на три цвята обувки на ток и създавайте уникални съчетания.

Какви цветове обувки да изберем?

Червено, черно и бежово – тези три цвята обувки на ток трябва да има всяка от нас в гардероба си. Както ни убеждават стилистките, това са цветовете на неограничените възможности, които идеално се съчетават с всички оттенъци. Ако цените универсалността, изберете триото: red, black and white.

Класика в жанра – червени обувки на ток

Червените обувки на ток са вечния символ на женствеността и магнит за всички мъже. Такива обувки често са носили икони на стила като Мерилин Монро и Рита Хейуърт. Следвайки техния пример, съчетавайте класическите червени обувки с клош-рокля в пин-ъп стил или панталони тип цигара с висока талия.

Не знаете какви обувки подхождат на червения цвят? Високите обувки в този цвят идеално се съчетават с бели и тъмносини дрехи, както и с черни, сиви и златисти. В крайна сметка – както твърдят дизайнерите – модата обича контрастите. Повече инспирации, как да носите червени обувки на ток, ще намерите в статията на моята колежка.

Черните обувки на висок ток като основен елемент на елегантния стил

Със сигурност ще признаете, че няма по-универсален цвят от черния. Обувките на ток в този цвят ще допълнят всяка стилизация, било то формална или по-ежедневна. Освен това винаги можете да ги съчетаете с различни по вид дрехи – от тези от деним до балните рокли. Така, че ако се чудите какви обувки да си подберете към някой стайлинг – смело можете да изберете черния цвят.

Стилистите съветват

Обичате да пречупвате класиката с доза екстравагантност? Изберете си черни обувки на ток с цветна подметка или контрастно токче.

4145

Как да носим черни обувки на висок ток? Няма една рецепта – това са обувките на неограничените възможности!

Черни обувки на висок ток – матови или лачени − успешно ще обуете за работа, подчертавайки силата на характера си и женствеността си. За да издължите оптически краката си, обуйте тъмни чорапогащи (с дебелина от 20 до 40 DEN), най-добре с ръб.

4146

Вашите крака ще докоснат звездите, ако съчетаете черни обувки на ток с тъмни чорапи.

Красотата е в семплостта – обувки на ток в телесен цвят

Те са обожавани от британската херцогиня Кейт и ентусиастките на семплия, елегантен стил. Бежовите обувки на ток от ден на ден стават все по-популярни. Нищо чудно! Едно от техните предимства е универсалният им цвят. Обувките с цвят nude т.е. в телесен цвят отиват на всичко. Като допълнително създават впечатлението, че краката са по-дълги отколкото в действителност.

4147

Множество бежови обувки на ток ще намерите на сайта obuvki.bg.

Стилистите съветват

За да увеличите ефекта на издължаване на краката, избирайте модели с шпиц.

Обувките на ток в телесен цвят са идеалната опция както за сватби, така и за излизане на театър или среща на кафе с приятели. При избора си на височината на тока, винаги имайте в предвид главно удобството си. Ако се чудите, с какво да носите бежови обувки, прочетете статията на моята колежка.

Как да изберем идеалните обувки на ток?

Както казва английската дизайнерка Вивиан Уестууд – купувай по-малко, избирай умно. Понякога три чифта подходящи и качествени обувки могат да заместят десет. Мислите си къде да купите червени, черни или бежови обувки от известни марки? Огромно количество ще намерите в офертата на интернет магазин obuvki.bg.

Автор

Agnieszka Bednarek

Аз съм естетка и ентусиаст на нетрадиционните комбинации и кубинките. Признавам максимата на Салвадор Дали - "основата на всички победи е... облеклото!" Всеки ден изследвам тайните на шивачеството и плетивото. Определям това, което е неопределено.

Оригиналният текст на статията е преведен и адаптиран за нуждите на блога на obuvki.bg от Хенрика Рупов.