ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! Открийте горещите трендове за сезона! ПРОВЕРЕТЕ >


8 идеи за подарък за Свети Валентин в два варианта – модерен и класически

Не след дълго, а именно на 14 февруари е Свети Валентин. Ако имате партньор или партньорка, с когото искате да прекарате по малко по-различен начин Деня на влюбените, струва си да помислите за подарък, който ще зарадва половинката Ви. Ние вече имаме готов списък с 8 идеи за подаръци за нея и за него, които напълно ще откликнат на вкуса на тези от Вас, които се интересуват от мода и най-новите модни тенденции.

По-долу ще намерите по два варианта на една и съща идея за подарък: една според най-новите модни тенденции и друга класическа, съобразена с минималистичния подход към модата.

SS 24

Мъжката риза е добра идея за подарък за Свети Валентин. Любимият Ви може да я сложи и за тържествената Ви вечеря на празника (дори и тя да е у дома) и можете да бъдете сигурни, че това е подарък, който ще остане в гардероба му за дълго.

МОДЕРЕН ВАРИАНТ: Десенирана риза

Вашият приятел е в крак с най-новите модни тенденции и обича модерните дрехи? Без съмнение ще му хареса мъжка риза с интересен есен. Според най-новите модни ревюта десенът на синджири ще бъдат наистина топ този сезон.

Десенирана риза на марка Versace

КЛАСИЧЕСКИ ВАРИАНТ: Бяла риза

За феновете на вечната класика и минимализъма определено по-добър подарък ще бъде класическата бяла риза на известна марка, която гарантира качеството ѝ. Това е един подарък за години напред, който отваря път за различни по вид стилизации.

6505

Белите ризи на марката Ralph Lauren са едни от най-популярните варианти на тази част от гардероба.

Аналогът на класическия подарък в женски вариант, който ще изглежда добре и на вечерята за Свети Валентин, но също така ще Ви служи вярно в гардероба с години, е малката черна рокля. Любимата Ви дама ще може да облече тази рокля повече от веднъж и да бъде сигурна, че винаги ще изглежда страхотно.

МОДЕРЕН ВАРИАНТ: Малка черна рокля с набори

Ако не се чувствате в крак с най-новите дамски модни трендове, но знаете, че Вашата половинка ги следи неуморно, вместо класически вариант, можете да изберете рокля с набори. Този ултра модерен модел бе представен наскоро по подиумите на мнозина от световноизвестните модни дизайнери.

 

Малката черна рокля с набори на марка MORGAN е изключително модерно предложение за подарък.

КЛАСИЧЕСКИ ВАРИАНТ: Малка черна рокля с цепка

Почитателките на минимализъма и вечната класика в модата със сигурност ще оценят изчистената кройка на тази рокля, подчертана само с геометрични форми. А Вие можете да бъдете сигурни, че този вариант няма да излезе от мода през следващите няколко години.

Роклята с цепка с минималистична кройка на марка Kontatto е идеално предложение за почитателките на минимализъма.

Мъжкият портфейл е полезен аксесоар, който ако бъде подарен за Свети Валентин, ще изпълнява две функции. Едната е, разбира се, да се съхраняват пари и документи, а другата… да напомня за любимия човек всеки път, когато посегне към него. Така че си струва да купите подарък, който да съчетава полезното с приятното.

МОДЕРЕН ВАРИАНТ: Портфейл на топ марка

Всеки експерт по актуалните модни тенденции със сигурност се сеща за марката FJÄLLRÄVEN KANKEN, която е хит от известно време. Брандът включва в офертата си и функционални мъжки портфейли, които ще бъдат подходящи за подарък за Свети Валентин.

Голям мъжки портфейл FJÄLLRÄVEN - Kånken Card Wallet 1401147 Super Grey 046

 

Портфейлът на марката FJÄLLRÄVEN KANKEN ще бъде оценен не само от любителите на модата, но и от почитателите на функционалния стил.

КЛАСИЧЕСКИ ВАРИАНТ: Кожен мъжки портфейл

Класическият черен портфейл, изработен от висококачествена естествена лицева кожа е предложение за всички фенове на класическия и ежедневен стил. Когато избирате портфейл, освен дизайна, вземете предвид и броя на преградите, които ще отговорят на очакванията и нуждите на Вашия любим.

 

Според Мерилин Монро диамантите са най-добрите приятели на жената. Има нещо вярно в това, защото вероятно няма представителки на нежния пол, които не биха се зарадвали на бижута. Не е нужно обаче да купувате диамантни бижута, за да направите идеален подарък за деня на влюбените.

МОДЕРЕН ВАРИАНТ: Синджирена гривна

Наскоро дебелите синджири превзеха модните подиуми. Те се появяват по обувки, чанти, дрехи, а също и като бижута в макси вариант. Ако Вашата приятелка обича модата, тя със сигурност ще оцени този вид фешън бижута.

КЛАСИЧЕСКИ ВАРИАНТ: Нежно колие

Нежното и минималистично колие с висулка е опция за жени, които ценят класиката и винаги актуалните предложения в модата. Това колие може на практика да не се сваля и всеки ден да ѝ напомня от кого го е получила.

Противно на очакванията Ви, чорапите за подарък са чудесен начин да изразите чувствата си. Те показват грижата за комфорта и здравето на любимия човек, а когато са добре подбрани доказват само добрия Ви вкус. Ключът към успеха е намирането на такива, които съчетават високо качество на изработка, красива опаковка и дизайн, съобразен с този на получателя.

МОДЕРЕН ВАРИАНТ: шарени мъжки чорапи

Модната тенденция за шарени чорапи в ретро стил се дължи на марката Gucci, която от няколко сезона популяризира стила, известен като granny или grandpa chic. Геометричните шарки и ромбоидните цветови комбинации са идеално предложение за тези, които са запознати с модата.

 

КЛАСИЧЕСКИ ВАРИАНТ: Гладки чорапи на известна марка

Гладките чорапи, изработени от качествен дишащ материал като памук са вечният подарък. Можете да изберете добре опакован комплект от няколко чифта в различни цветове, за да разнообразите малко.

 

Подаряването на бельо на любимия човек за Свети Валентин е добра идея, ако избраният от Вас комплект ясно показва, че познавате вкуса и гардероба на Вашата любима. Почитателите на модните тенденции и стрийтуеър стайлинга вероятно ще бъдат по-доволни от по-малко ефирния вариант. На свой ред феновете на класиката ще оценят изисканата дантела в класическо черно.

МОДЕРЕН ВАРИАНТ: Транспарентно бельо с бродерия

Транспарентните (или просто полупрозрачните) материали са една от водещите модни тенденции за сезон пролет-лято 2022 г. Това се отнася не само за дрехите, но и за бельото. Такъв монографичен принт в леко спортен характер са чудесно предложение за експертките в модата.

6514

Комплектът по-горе е модерно предложение на марката Pinko.

КЛАСИЧЕСКИ ВАРИАНТ: Черно дантелено бельо

Романтичките, фенките на класиката или минималистките, които изграждат капсулен гардероб, вероятно ще бъдат по-доволни от класическия вариант – винаги актуалният комплект от черна дантела.

6515

Класическият дантелен комплект е предложение на френската марка Chantelle.

Господата също не могат да се оплачат от разнообразие от бельо, което можете да подарите за Свети Валентин. Изборът може и да е по-ограничен, отколкото при дамското бельо, но това от своя страна означава, че по-лесно ще изберете подарък. Съобразете боксерките с гардероба и предпочитанията на Вашия любим, а той със сигурност ще оцени подаръка.

МОДЕРЕН ВАРИАНТ: Боксери със златно лого

Модната тенденция, свързана с логоманията все още е топ, така че мъжките боксерки с изразително лого на марка са супер модерно предложение, когато става въпрос за бельо за подарък за Свети Валентин.

Черните боксери със златното лого на марка Hugo Boss са идеален подарък по случай Деня на влюбените за истинските фенове на модата.

КЛАСИЧЕСКИ ВАРИАНТ: Комплект гладки боксери

Гладките мъжки боксерки са универсално и винаги актуално предложение за всеки. Когато ги избирате, обърнете внимание на марката и материала, от който са ушити. Памукът с примес на еластан ще бъде много удобен вариант.

6517

Комплект гладки мъжки боксери марка Levi’s – избор на високо качество.

Жените се делят на такива, които обичат обувки или на такива, които обичат дамски чанти, или пък … и двете. Въпреки че изборът на подходящи обувки за подарък за Свети Валентин може да бъде труден (важен е не само външният им вид, но и удобството, а това изисква премерване), дамската чанта остава стилен и ”безопасен” подарък. Не забравяйте обаче да разберете какъв е гардеробът на любимата Ви. Ако в него преобладават приглушените цветове и правите кройки, изберете универсален вариант. Ако пък Вашата половинка следи модните тенденции от модните дефилета, изберете някой модерен модел.

МОДЕРЕН ВАРИАНТ: Чанта тип paper bag

Жените, които обичат модата и следят модните тенденции със сигурност знаят, че чантите тип paper bag (т.е. тези, които приличат на сгъната хартиена торба, от типа на тези, с които парижанките носят покупките си) са много фешън. Носят ги популярни тредсетърки като Лиони Хане. Ето защо, избирайки такъв подарък, ще изненадате любимата си със знания от модните дефилета.

6518

Чанта тип paper bag в телесен цвят – предложение от марката Gino Rossi.

КЛАСИЧЕСКИ ВАРИАНТ: Черна плик чанта

Класическа черна плик чанта с логотип отпред е must have в списъка на всяка минималистка, която изгражда винаги актуален капсулен гардероб. Не забравяйте, че такива жени ценят висококачествените материали, които гарантират, че чантата ще издържи по-дълго. Затова изберете естествената кожа.

6519

Класическа плик чанта от естествена кожа е моделът на марката Zadig & Voltaire.

Начална снимка: Photo by Christian Vierig/Getty Images

Оригиналният текст на статията е преведен и адаптиран за нуждите на блога на obuvki.bg от Хенрика Рупов.
Абонирайте се за нашия бюлетин...За да получите 18 лв. отстъпка за първи покупки!
Проверете в магазина
дамски часовници, Чанти Liu Jo, обувки онлайн, Чанти Guess, найк, дамски чизми, дамски ботуши, Черни кубинки, Мъжки обувки NIKE, Мъжки Nike Air Max 90, гумени ботуши, Червени обувки на висок ток, зимни обувки, детски пантофи за момиче, дамски пантофи, Чанти Nobo, Златисти чанти, боти на ток, Чанти Karl lagerfeld, Обувки Nike за момчета, дамски маратонки, togoshi, converse, детски боти, jordan обувки, дамски маратонки адидас, geox, часовници дамски, sprandi, Бели дамски сникърси

Този сайт използва бисквитки (cookies), с цел осигуряване на услуги с най-високо качество. Ако продължавате да ползвате този сайт, Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки. повече информации

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close