Американските каубои носеха обувки с шпори, първите дънки бяха произведени в САЩ за местните златотърсачи, и също там за пръв път започна масовото производство на маратонки. Съединените щати са също страната на много известни марки, чиито продукти се отличават с високо качество и оригинален дизайн. Вижте кои от тях ще намерите в obuvki.bg.

Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Michael Kors, Guess и DKNY. Проверете кои продукти от тези известни марки са в асортимента на нашия магазин.

  1. Ralph Lauren

Наименованието на марката идва от имената на нейния основател. Дрехите, обувките и аксесоарите, които произвежда Лаурен напомнят за основания от американските студенти през 30-те години на XX век “препи” стил, за който по-подробно можете да прочетете в друга статия от нашия блог. Със сигурност се сещате за характерното лого на марката с ездача играещ поло.

Знаете ли, че…?

Ralph Lauren от години се ангажира с филантропна дейност.

В obuvki.bg можете да намерите дамски и мъжки обувки от този бранд. От характерните за препи стила мокасини и минималистични спортни обувки, до обувки на ток и еспадрили.

В асортимента имаме също дамски чанти и кожени колани.

  1. Tommy Hilfiger

Трите ленти в тъмносиньо, бяло и червено създават логото на една от най-известните американски марки. Основателят на бранда Томи Хилфигер проектира обувки, дрехи и аксесоари в спортно елегантен стил. Лица на марката са звезди като Джиджи Хадид и Zendaya.

Какви продукти на марката можете да намерите в obuvki.bg? Множество! Между които: дамски, мъжки и детски обувки, чанти, шапки, колани, портфейли, шалове и чорапи.

4469

В широкия асортимент от продукти на марката Tommy Hilfiger със сигурност ще харесате нещо за себе си.

  1. Michael Kors

Своите колекции на шоута като New York Fashion Week, редовно представя и марката Michael Kors. Със сигурност познавате чантите на бранда, които покориха сърцата на много жени по цял свят. В асортимента на нашия интернет магазин можете да намерите също обувки и аксесоари на марката.

4470

В obuvki.bg ще намерите множество модели чанти Michael Kors.

Вашето внимание заслужават също часовниците, проектирани от известната марка. Те са изключително бижутерийни, а съчетани с обеци, гривна или синджирче на същата марка, създават елегантен комплект.

  1. Guess

Основатели на марката Guess са братята Марчиано, които са родени в Алжир, израснали са във Франция, но решават да създадат компанията си в САЩ. Американската мода и местният начин на живот са чудесно вдъхновение за създаване на проектите на марката Guess, а дори и за самото име на марката, за което можете да прочетете в друга наша статия.

4471

Чантите с марка Guess се предлагат в obuvki.bg.

Знаете ли, че…?

Рекламно лице от последните модни кампании на марката Guess е Дженифър Лопес.

Въпреки, че първоначално братята-основатели на компанията Guess са проектирали главно дрехи, днес обувките, чантите и другите видове аксесоари са също изключително популярни.

  1. DKNY

Donna Karan New York, е пълното наименование на марката. Тази марка е последна в моя списък с американски топ марки, които можете да намерите в obuvki.bg. Нейна основателка е Донна Каран. Марката става популярна с колекцията с името „Essentials”, в която дизайнерката представя седем елемента от дамския гардероб, пасващи един на друг.

Знаете ли, че…?

Donna Karan два пъти печели престижната награда на американските модни критици.

В офертата на obuvki.bg можете да намерите също дамски и мъжки обувки с логото на бранда, както чанти и аксесоари.

Надявам се, че сред представените по-горе марки успяхте да намерите нещо във Ваш стил!

Autor

Patrycja Stasiak

Редовно следя модните тенденции от модните подиуми. Вдъхновявам се от стила на Виктория Бекъм и Кари Брадшоу. В гардероба ми най-много място заемат обувките на висок ток и ботушите. Друга моя страст освен модата е визажът. В личен план съм почитателка на природата и колоезденето.

Оригиналният текст на статията е преведен и адаптиран за нуждите на блога на obuvki.bg от Хенрика Рупов.